Returneringer og reklamationer

14 dages returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere dit køb inden for 14 dage fra du har modtaget din ordre. Dit køb skal være i samme stand, som da du købte det hos Ninyes.

Hvis du ikke afhenter eller ønsker at annullere din ordre, håndteres den som en returnering.

Sådan foretager du en returnering

Pak dine varer, (og gerne i den samme pakke, som du modtog dem), og læg en seddel i med

  • Dit ordrenummer 
  • Navn 
  • Årsag til returnering
  • Returnerede varer

Til Danmark: Kontakt Ninyes på info@ninyes.com for at få tilsendt et returlabel.

For andre lande: Desværre har vi i øjeblikket ikke noget automatisk retursystem for ordrer uden for Danmark. Du skal selv sende varen og betale returomkostninger. Vi arbejder i øjeblikket på at finde en løsning!

Sådan refunderer vi din returnering 

Når din returnering er blevet behandlet, modtager du en e-mail fra os. Du vil automatisk blive krediteret tilbage iflg. den samme betalingsmetode, som du brugte ved din bestilling. Vi fratrækker 38 DKK som retur- og ekspeditionsgebyr. 

Hvis din ordre indeholdt rabatter (f.eks. gratis forsendelse for ordrer over et bestemt beløb), som ikke længere er gyldige efter returneringen, medregnes dette i det returnerede beløb.

Reklamationer

Du kan reklamere, hvis produktet ikke matcher beskrivelsen eller billederne, eller hvis produktet er falsk. Du kan ikke sende en reklamation på baggrund af en fejl, der er beskrevet i produktbeskrivelsen, på grund af lugt (vi anbefaler at vaske alle genstande før brug), ubetydelige eller mindre pletter, tegn på slid, mindre farveforskel, eller hvis størrelsen ikke passer. Du har dog altid 14 dages returret.